50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Kuvings slow juicer

Kuvings slow juicer er blandt de bedste

Kuvings slow juicer – Kuvings Silent juicer er en slow juicer der presser grøntsager og frugt, samt hvad du ellers kan finde på af salater og urter, ved lave omdrejninger.

Kuvings slow juicer kører med kun 80 omdrejninger i min., modsat centrifugal juicere, der kører med op til 700 omdrejninger i minuttet.

Du kan sammenligne Kuvings slow juicer med koldpresning. Det betyder at en “snegl” i maskinen grundigt og langsomt presser mest mulig saft ud af eksempelvis frugt og grøntsager.

Se og bestil vores e-bog med 50 juiceopskrifter (PDF) her

Kuvings juicemaskiner

Witt by Kuvings B6100PR RØD
2.399 kr. (SPAR 300 kr.)
Kuvings slow juicer
Witt by Kuvings B6100S GRÅ
2.199 kr. (SPAR 300 kr.)
Kuvings slow juicer
Witt by Kuvings B6100W HVID
2.399 kr. (SPAR 300 kr.)
Kuvings slow juicer

Koldpres saftpresning gør at der udvindes mere væske (juice), fra de enkelte frugter og grøntsager end med centrifugale juicemaskiner. Når Kuvings slow juicer arbejder ved kun 80 omdrejninger i minuttet, sker der en minimal iltning af juicen eller frugtsaften.<7p>

Ved at benytte en Kuvings slow juicer opvarmes juicen heller ikke som i en almindelig centrifugal juicer. Dette gør at der bevares en større mængde vitaminer og mineraler i den færdige juice. Juicens holdbarhed forlænges også ved ikke at blive iltet så meget.

Du får også en mere homogen konsistens når juicen bliver lavet på en Kuvings slow juicer. D.v.s. juicen skiller ikke efter kort tid, således at frugtkødet/skummet ligger i toppen og vand i bunden af glasset.

Hvordan virker en kuvings slow juicer?

På denne juicemaskine kommer juicen ud af maskinen i den ene side, og restproduktet (frugtkødet) kommer ud i den anden side af maskinen.

Så maskinen skal altså ikke skilles ad og tømmes under brug. Skal du skifte mellem forskellige frugter eller grøntsager, så hælder du blot en smule vand gennem maskinen mens den kører.

Generelt er disse juicemaskiner meget mere støjsvag at bruge end en almindelig centrifugal juicer. Denne maskine er nem og praktisk at rengøre under rindende vand.

Da du får en patenteret rensebørste med til at rengøre sien i maskinen. Desuden er Kuvings slow juicer udstyret med et såkaldt drypstop, så du kan skifte glas eller kande på maskinen uden at stoppe maskinen først.

Skriv en kommentar