50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

5 gaveidéer til personer der arbejder på at tabe sig

Det kan være rigtig hårdt at tabe sig og være på slankekur. Det er derfor utrolig flot, når man ser eksempler på folk, som forsøger at tabe sig og virkelig kæmper for at lægge deres livsstil om.

Udefra kan det virke enormt let lige at tage sig sammen og smide de overflødige kilo. Men faktum er, at det er alt andet end det. For madvaner kan skabe afhængighed, og det kræver masser af viljestyrke at kæmpe sig ud af disse. Det kan tage mange år, før en tidligere overvægtig kommer helt ud af de negative mønstre.

Hurtig slankekur

Hjælp andre med slankekuren

Fordi det er så svært, kan det nogle gange som familiemedlem, kæreste eller ven være rigtig svært at betragte kampen fra sidelinjen. Du vil rigtig gerne hjælpe og gøre noget, men det er begrænset, hvad du egentlig kan gøre – andet end selvfølgelig at rose og opmuntre.

Der er dog måder, hvorpå du indirekte kan støtte en slankekur. En af disse er ved at give gaver, som på en eller anden måde bidrager positivt til kampen og processen. Det kan du gøre i forbindelse med jul eller fødselsdag, men også bare for at vise, at du er stolt af vedkommende. Her kommer 5 forslag til sådanne gaver.

Giv en slankebog

Slankebøger er meget omdiskuterede. Nogle sværger til specifikke bøger og mener, at bestemte kure og diæter har forandre deres liv. Andre er mere skeptiske og tror på, at man skal vælge at ændre sin livsindstilling frem for at gå på kur.

Lige meget hvad, så kan en slankebog med gode råd og tips og masser af opskrifter være et godt starttrin til at komme ordentligt i gang med at tabe sig. Derfor kan du med fordel give en sådan som gave.

Giv sportstøj

En stor del af det at tabe sig er for de fleste mennesker at motionere mere. God mad kan betyde meget, men det vigtigste er i sidste ende at bruge kroppen og forbrænde kalorier. Mange overvægtige mennesker har dog ikke særlig meget erfaring med sport.

Det betyder typisk også, at de ikke har noget ordentligt tøj til at dyrke motion i. Og det kan være svært at komme i gang, hvis man ikke føler sig ordentligt klædt på til det. Derfor kunne en god gave være et sæt lækkert motionstøj, som vedkommende kan have på, når hun eller han begynder at træne.

Giv en detox

Denne gave er lidt anderledes og den vil sikkert kunne dele vandene blandt de fleste. Derfor er det vigtigt kun at vælge denne løsning, hvis du vurderer, at personen vil kunne værdsætte den og forstå idéen bag ved den.

En detox er en god måde at starte sin kur på, idet du får renset ud i kroppen og på den måde nulstillet den. Det kan være mange ting, men et eksempel kunne være en juicekur. En sådan kur får affaldsstofferne til at forlade kroppen og gør den klar til en livsstilsændring.

Giv en ferie

Det er hårdt at tabe sig, og det kræver en masse ofre og en masse timer med frustration og ærgrelse. Du kan altså godt regne med, at den person, som forsøger at tabe sig, ikke altid har det lige sjovt og hyggeligt.

Så hvorfor ikke give en gave, der fungerer som belønning for alt det hårde arbejde? En god idé kunne være at invitere personen på en ferie, når vedkommende har nået et af sine delmål. På den måde er der noget at se frem til, og noget at arbejde hen imod. Og det kan være en stor motivationsfaktor.

Husk at passe på personen, der arbejder på at tabe sig

Dette er enormt vigtigt. Det er fantastisk at prøve at tabe sig og blive sundere, men det er vigtigt at holde fast i, at dette ikke må komme til at definere personen fuldstændig. Et menneske er nemlig langt mere end dets vægt.

Hold fast i at hygge og have det sjovt med den pågældende person. Det hele må ikke gå op i kure og slankesnak og kropsbilleder. I skal kunne lave andre ting sammen, skeje ud og nyde livet som altid. Det er meget vigtigt.

(Besøgt 1.677 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar