50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog
  • Forside
  • Slow juicer laver den bedste juice

Slow juicer laver den bedste juice

Juicernes Rolls Royce.

Vil du have det bedste af det bedste til at presse din egen hjemmelavede juice, så skal du vælge en slow juicer. En slow juicer presser nemlig det maksimale ud af dine frugter og grøntsager.

Se modellerne længere nede.

En slow juicer er ret lydløs i forhold til en almindelig juicepresser som vi kender fra almindelige køkkenmaskiner.

Dette gør desuden en slow juicer børnevenlig, på den måde at du ikke vækker sovende børn grundet det lave lydniveau fra maskinen.

Den store fordel med en slow juicer, er også at du kan få det optimale juice med så mange vitaminer som muligt ud af maskinen. Dette fordi at du ikke på nogen måde opvarmer hverken frugt, grøntsager eller selve juicen i processen, når du presser juicen ud af frugten og grøntsagerne.

Dette vil du opleve når du bruger en almindelig saftpresser med mange omdrejninger og et højt lydniveau. Her vil du opleve at saften bliver varmet em smule op, der kan gøre at vitaminer osv. forsvinder hurtigere ud af den juice du laver.

Find modellerne her

Kuvings slow juicere
Omega Sana slow juicere

Juicen bliver ikke iltet på samme måde som en almindelig saftpresser

En anden fordel ved en slow juicer er, at juicen ikke bliver iltet så meget som i en almindelig saftpresser, da den bl.a. bliver presset under lave omdrejninger og i en tættere beholder. Det at juicen ikke bliver iltet særligt meget, gør at vitaminerne bliver længere tid i juicen, og at du bibeholder flere vitaminer i juicen.

En slow juicer kører med omkring 80 omdrejninger i minuttet, hvor en saft centrifuge typisk kører med omkring 700 omdrejninger i minuttet, hvilket gør at den larmer mere, samt opvarmer juicen under de mange omdrejninger, hvilket gør at flere vitaminer forsvinder under processen.

Husk også juice opskrifter her

Rengøring er let med en slow juicer

Når du skal gøre en juicemaskine ren, hvilket er nødvendigt da der vil sidde en del frugtkød i maskinen efter brug, så hælder du blot vand i juiceren mens den kører, og så bliver slow juiceren renset, så den er klar til andre frugter og grøntsager og en nye juice.

En slow juicer består i øvrigt af så få dele at den er meget let at rengøre efter brug, så du ikke skal bruge så lang tid på rengøring af maskinen.

Se hvor let det er at rengøre en Hurom slowjuicer – (Engelsk tale på videoen)

(Besøgt 8.142 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar