50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Effektiv slankekur

Effektiv slankekur med juice

Effektiv slankekur – Der findes mange måder at tabe sig på, og en af dem kan faktisk være ved at leve af hjemmelavet juice og vand i en periode. Det anbefales dog at tage et smut forbi sin læge inden man vælger at bruge hjemmelavet juice samt vand i en kortere eller længere periode. Ikke fordi det er specielt farligt, men din krop kan godt “blive overrasket” over lige pludselig kun at få sunde ting igennem sig, og så er det måske en god iden at blive tjekket igennem inden du begynder, og derved kan se resultatet og forandringen når du har gennemført perioden med juice faste.  

Hos DomoTech.dk finder du Danmarks største udvalg i Slow-Juicere

 
Effektiv slankekur
Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her
Kan du holde hele perioden ud som du selv vælger. Så er det at leve af hjemmelavet juice en meget effektiv slankekur. Og meget mere effektiv end de fleste andre slankekure. Du får nemlig renset totalt ud i din krop ved at leve af juice og vand i en periode. Og dette har fået flere kælenavne som f.eks. at “genstarte din krop”. Eller på engelsk “reboot your body”. Der findes rigtigt mange eksempler på mennesker der har haft voldsomme vægttab på forholdsvis kort tid, og det må jo siges at være en effektiv slankekur.
BESTIL EN FÆRDIGLAVET JUICEKUR ONLINE – KLIK HER!

Hvordan gør du ?

Du bestemmer selv hvor lang en periode du vil faste på din hjemmelavede juice. Men du kan jo eksempelvis prøve at starte med 3 dage hvor du udelukkende lever af hjemmelavet juice og vand. Det siges at du skal op at drikke ca.3 liter hjemmelavet juice om dagen. Og så supplere med vand, for at holde balancen omkring væske nogenlunde. Hvad er så en reboot? Dette er en given periode, hvor du forpligter dig selv til at drikke og spise udelukkende frugt og grøntsager for at tabe dig og kick-starte sunde vaner for dig selv. Du vil finde ud af når du bare har prøvet det i et par dage, at du faktisk kan væmmes en lille smule over normalt mad. Efter at du kan mærke hvor godt din krop føles. Både indvendigt og udvendigt. Du vil nemlig opleve i løbet af kort tid, at din hud bliver meget pænere og mere smidig når du lever af hjemmelavet juice med frugt og grøntsager. Et par andre fordele ved at køre en reboot med juice, er at du får mere energi. Og tænker mere klart, og det allerbedste er, at du sover meget bedre om natten. Det er nogle rigtigt gode ting at få som bonus oven i en effektiv slankekur.

Begynd hellere i dag end i morgen

De fleste mennesker der gerne vil på en effektiv slankekur har det med at planlægge en dato for hvornår de vil starte, men hvorfor ikke bare begynde i dag ? Hvad er det der holder dig fra at starte i dag ? Hvis du ikke lige syntes du har tiden til at lave 3 liter juice i dag. Så start med at lave 0,5 liter eller måske 1 liter til at starte med. Og så afløs en af dine måltider med juice i stedet for det du nu plejer at spise. For det kan også sagtens være en god måde at starte ud på, og din krop vil elske det. Dette kan gøres hvis du hellere vil starte stille og roligt ud, og så dosere op til at afløse 2 måltider om dagen med juice, og til sidst køre kun på juice. Det skal jo heller ikke blive alt for surt at gå på en effektiv slankekur. Men du vil opleve hurtige resultater med hjemmelavet juice, og mangler du inspiration, så kan du kigge på de opskrifter vi anbefaler her på siden. Du kan variere din hjemmelavede juice som du vil, både med smagen, men også med hvilke ingredienser du vil bruge som kan have forskellige gode effekter på forskellige ting i din krop.

Find en god juicemaskine

Du kan vælge at bestille en juicemaskine online. Eller gå ned i en butik at købe den. Vi har en sektion her på siden med gode forslag til juicemaskiner du kan købe online. Der findes de traditionelle juicemaskiner der flænser frugten og grøntsagerne og larmer en hel del når du bruger dem. Og så findes de lidt dyrere slow juicer maskiner der næsten ikke larmer. Og hvor du får mere juice ud af frugterne og grøntsagerne. Og desuden beholder en del flere vitaminer i længere tid i din juice. Da de ikke ilter juicen på samme måde som de lidt billigere juice maskiner gør. Men det er selvfølgeligt helt op til dig selv hvad du ønsker at starte med, og hvilket budget du selv havde forestillet dig at bruge på en juicemaskine.  

Hos DomoTech.dk finder du Danmarks største udvalg i Slow-Juicere

 
(Besøgt 17.681 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, , ,

Skriv en kommentar