50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Hurom slow juicer

Hurom slow juicer laver den bedste juice

Er du en rigtig juice nørd?

Med denne Hurom slow juicer får du lavet noget af det bedste juice du kan ønske dig.

Skyl dine frugter og grøntsager før du putter dem i Hurom slow juiceren. Og du får presset mere juice ud af frugterne og grøntsagerne end du gør i traditionelle juicepressere.

En anden fordel ved en slow juicer som denne er, at du igennem presningsprocessen beholder mange flere vitaliner i juicen efterfølgende.

Dette fordi du ikke får temperaturen op på juicen som du gør ved traditionelle juicepressere der flænser frugten og grøntsagerne fra hinanden og derved får opvarmet juicen i denne process hvilket gør at du mister meget af effekten i juicen og vitaminerne forsvinder.

Hurom Slow Juicer modeller

(Pssst… Domotech giver fri fragt ved køb over 500 kr.)

HU-500 slow juicer
Pris: 2.000kr
Hurom HZS 3rd slow juicer
juicemaskiner
Pris: 3.495kr
Hurom HAA 3rd slow juicer
Pris: 3.985kr
Chef GH/DT slow juicer
juicemaskiner
Pris: 3.995kr

Info om Hurom HU-500 slow juicer

HU-500 er i den første generation af Huroms nyere modeller. Der er sket en del, hvor du blandt andet får en forbedret kværn, og du får mindre pulp i din juice end ved de tidligere modeller.

Modellen kører med 70-80 omdrejninger i minuttet. Dette giver langt mere juice end tidligere modeller. Og desuden er den også støjsvag og giver dig samtidig flere vitaminer og mineraler i din juice. Dette er også en velkendt hastighed ved mange slow juicere.

Samtidigt gør dette, at der efterlades meget mindre og tørrer pulp (“frugtkød”) inde i denne slow juicer, og at presningen af frugter og grøntsager bliver endnu mere effektiv.

Du har også en fordel ved denne model, da den er en “vertical” (opretstående) slow juicer, og dermed fylder den mindre. 

Den klarer de fleste frugter og grøntsager uden problemer. Der kan forekomme problemer, når der er tale om salat og andet bladgrønt. Her skal du sørge for at skære dette bladgrønt i små stykker, så undgår du bedst muligt at tilstoppe maskinen. 

Medfølger

 • En rengøringsbørste
 • to beholdere (der kan stables helt tæt, så de fylder som én): Den ene til opsamling af juice (der er et låg med) den anden til pulp (affald)
 • En fin og en grov si
 • Brugermanual (engelsk) men kan fås dansk via henvendelse

Hvordan virker en slow juicer?

Når du tager en Hurom slow juicer i brug. Så består den vigtigste del af denne slow juicer af et juicing-hoved der er lavet af et meget fast og hårdt plastik materiale. Der med ca. 80 omdrejninger i minuttet stille og roligt knuser juicen ud af frugten og grøntsagerne.

Du kan også presse saften ud af nødder med en Hurom slow juicer. Og det kan den sagtens holde til. Måden saften presses ud af grøntsager og frugter. Dette gør at du bevarer mange flere vitaminer i forhold til f.eks. en blender, eller en saft centrifuge.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter PDF eller mobil app her

Bare en bedre maskine

Lydniveauet på en Hurom slow juicer er også væsentligt lavere end andre juice maskiner. For den ligger på kun 35 – 55 db. Du bevarer desuden smagen fra frugterne og grøntsagerne når du laver juice på denne måde.

Hurom slow juiceren presser så saften ud igennem en si og videre ud igennem et rør og ned i en beholder. Frugtkødet, eller også kaldet “pulpen”, ledes ud af et andet rør og ned i sin egen beholder.

Det er faktisk meget enkelt, og så er en Hurom slow juicer utroligt nem at rengøre. Der følger en stor tandbørste med, til at rengøre sien med, da meget af frugtkødet kan sætte sig fast her i.

Hvordan gør du?

Når du skal lave dine frugter og grøntsager klar til at blive presset i din Hurom slow juicer, så anbefales det at skære de hårdeste ingredienser som gulerødder og lignende i mindre stykker, så de ikke sætter sig fast i maskinen undervejs.

Skulle der sætte sig noget fast i maskinen, så kan du med tænd/sluk knappen få motoren til at køre modsat, så det der sætter sig fast bliver løsnet igen, og så er det bare med at køre videre.

Du kan f.eks. presse saft / juice ud af følgende: Æbler, ingefær, appelsiner, kiwier, vindruer, pærer, bananer, jordbær, soja, mandler, gulerødder, ingefær, rødbeder, selleri, hvedegræs, granatæbler, broccoli, majs, tomater, valnødder, ananas, mango, kirsebær (udstenede) radiser, kartofler.

Dette var blot nogle af de mange ingredienser du kan lave juice ud af en Hurom slow juicer. Faktisk så presser en Hurom slow juicer 35% mere saft ud end f.eks. en saft-centrifuge, så der er også økonomisk aspekt i at have sådan en maskine.

Brug 80 – 20 reglen når du laver juice

Når du skal lave din juice, så er det en god tommelfingerregel at bruge 80% grøntsager og 20% frugt. Da der er meget frugtsukker i frugter, som det næsten siger sig selv. Vi skal jo ikke have alt for meget sukker i vores kroppe, men det ved vi jo godt.

Du vil blive overrasket over hvor mange gode ting der findes i de forskellige grøntsager og frugter som vi kan lave juice af, og vi har forsøgt at lave en lille oversigt over hvad der er i disse og hvilken effekt det kan kan have på vores krop. Vi har valgt at kalde det frugt og grønt fordele.

Se video af en Hurom slow juicer i aktion

(Besøgt 4.383 gange, 1 besøg i dag)

Comments (3)

 • Avatar

  Simonia Tjelum

  |

  Jeg vil gerne kunne lave æblejuice, men den bliver som æblegrød, og kan spises med en ske. jeg har den nyeste Hurom HF2 Premium, 2nd Generation, og bruger det fine filter, og har sat den til den indstilling, som skal give juice uden fiber.
  Kan du hjælpe mig?

  Reply

  • Avatar

   Juicekuren.dk

   |

   Hej Simonia
   Tak for dit spørgsmål.
   Jeg har ikke erfaring med den type maskine du nævner her.

   Hvis jeg var dig, ville jeg kontakte Hurom selv og for mig ad.
   http://hurom.dk/

   Held og lykke med det :-=

   De bedste hilsner

   Jan Bachmann
   Juicekuren.dk

   Reply

  • Avatar

   Bleh

   |

   Lolol du skal se på det der kommer ud i den anden ende, er den korrekt sat sammen vil det simpelthen ikke kunne lade sig gøre at det kan komme igennem som andet end meget tynd saft

   Reply

Skriv en kommentar