50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Wilfa slow juicer

En Wilfa slow juicer er lige noget for dig, der gerne vil have en juicemaskine til en fornuftig pris. Og du får samtidig en rigtig lækker model i god kvalitet. 

Hvis du er på udkig efter dit næste køkkenredskab, så er en Wilfa slow juicer et sikkert valg for dig.

Den klarer nemt både frugt, grøntsager og diverse urter.

Og hvad betyder det for dig?

Du undgår at frugt og grønt sætter sig fast i din juicemaskine. Og så bliver det nemmere for dig at lave frisk juice.

Her får du de smarte modeller.

SJ 150A slow juicer
SJV 150B slow juicer
juicemaskiner
Pris: 1.299kr
SJWH-11S slow juicer
Pris: 2.068kr
SJWH-21S slow juicer
juicemaskiner
Pris: 3.398kr

Wilfa slow juicer – Det skal du vide

Wilfa modellen er en slow juicer. Det vil sige, at den arbejder med lave omdrejninger.

For dig vil det sige, at du får meget mere næring ud af dine grøntsager og frugt. Det er på grund af de lave omdrejninger, at vitaminerne bliver bevaret i meget højere grad. Samtidig får du også mulighed for at gemme din friske juice i længere tid på grund af den gode kvalitet. 

Selve metoden til dette bliver ordnet af en kværn. Det betyder, at frugten og grøntsagerne bliver presset frem for at blive centrifugeret. Og så får du udnyttet frugt og grønt langt bedre.

Og husk nu:

Det er ved lave omdrejninger, da det er en slow juicer.

Fordele og ulemper ved en Wilfa slow juicer

Dine fordele
  • Billigere end de fleste slow juicere
  • Nem at rengøre
  • God start maskine
Ulemper
  • Lidt lavere kvalitet grundet lav pris

Tro nu ikke, at maskinen ikke kan klare sig godt, på grund af en smule lavere kvalitet. For den kan sagtens gøre et fantastisk arbejde.

Lav sund og lækker juice med en slow juicer fra Wilfa

De seneste år er danskernes appetit på sund og lækker juice bare steget og steget. Dette harmonerer med tendensen i samfundet, hvor forbrugerne efterspørger sundere mad og drikke.

Samtidig skal det dog være rigtigt lækkert, og det er heldigvis muligt at lave både mega sund og lækker juice hjemme i køkkenet.

Juicepressere har været på markedet nogle år, hvilket har været en kæmpe succes. Det seneste nye er dog de såkaldte slow juicere. De er designet sådan, at juicen kun bliver udsat for minimal mængde ilt under presningen.

Dette gør juicen langt sundere, da næringsstoffer og vitaminer bliver bevaret langt bedre på denne måde. Samtidig er holdbarheden markant bedre, så du kan lave en stor mængde juice og gemme den i køleskabet i en tæt beholder.

Dermed har du lækker og frisk juice til mange dage, hvilket gør processen meget nemmere og minimerer rengøringen betragteligt.

Bliv sund med en juicekur

Når du har anskaffet dig din slow juicer, så er det helt oplagt at prøve en af de mange populære juicekure. Du må endelig ikke blande dem sammen med kedelige slankekure, da dette ikke er meningen.

For det første består en juicekur af diverse velsmagende slags juice, og der er stor variation. Du kan derfor vælge den, som du bedst kan lide.

De mange sunde næringsstoffer er meget sunde for kroppen. Du får masser af energi, lækker juice og får renset ud i kroppen. Som bonus taber du dig højst sandsynligt også. Så prøv en Wilfa slow juicer og nyd din dejlige friske juice.

(Besøgt 367 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar