50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Om os

Hvem er vi?

Juicekuren.dk blev oprindeligt lavet på baggrund af en stor personlig interesse for at lave sin egen hjemmelavede juice. Jan Bachmann er stifteren af juicekuren.dk tilbage i 2013, hvor der var en konkurrence om at lave den bedste hjemmeside i Affiliate DM 2013. Her blev juicekuren.dk startet op helt fra bunden og med den viden som Jan selv havde opnået igennem en personlig test af Hurom slow juiceren H-500. Interessen for at lave hjemmelavet juice og der blev eksperimenteret i eget køkken, samt hos venner og bekendte der også havde juicemaskiner af forskellige slags.

Videndatabasen blev større og større

Og det endte med denne blog hvor Jan og andre gæsteskribenter skriver alt omkring det at lave hjemmelavet juice, og hvilken effekt det har på vores krop og system. Efter at have prøvet juice detox af forskellige antal dage, fandt vi ud af at kiloene raslede af, samtidigt med at vi opretholdt energien. En af de bedste effekter ved juice detox var at nattesøvnen blev utrolig god, og dermed blev “batterierne” ladet godt op til dagen efter, og gav dermed god energi.

Bor nu i Thailand

Jan flyttede tilbage i slutningen af 2013 til Thailand, da der var enjobmulighed som han ikke kunne sige nej til, og styrer derfra juice bloggen juicekuren.dk – Thailand er et land med masser af eksotiske frugter og grøntsager, men mange af disse er desværre ikke tilgængelige i Danmark, for ellers kunne vi lave mange flere eksotiske opskrifter end dem vi præsenterer i dag.

Overtagelse 2017

I 2017 blev siden overtaget af Michael Vestergaard, der selv har en interesse i emnet. Siden vil dog køre videre i samme stil, med mulighed for nye tilføjelser og spændende nyheder.

Vi håber du nyder din hjemmelavede juice 😉

Med disse ord har du nu fået fortalt den korte historie om hvem der står bag juicekuren.dk og hvordan denne juiceblog opstod. Vi håber at du får stor fornøjelse af alt den information der findes på juicekuren.dk og at du er begyndt at leve et sundere liv med hjemmelavet frisk juice De bedste hilsner Juicekuren.dk
(Besøgt 402 gange, 1 besøg i dag)

Comments (2)

 • Avatar

  Martin Skovgaard

  |

  Hej

  Er der mulighed for at komme i kontakt med nogen herinde fra? Og hvordan?
  – Jeg har købt jeres PDF og den er endnu ikke dukket op i min mail, hverken indbakken eller spam-mails “bakken”.

  Reply

  • Avatar

   Juicekuren.dk

   |

   Hej Martine
   Tak for din email.
   Det lyder underligt at du ikke har fået en mail med download linket i.

   Vi sender dig en email med PDF filen i seperat til din mail adresse.
   Beklafer hvis systemet har svigtet.

   De bedste hilsner – Jan Bachmann . Juicekuren.dk

   Reply

Skriv en kommentar