50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog
  • Forside

Forkæl dig selv med et saunatæppe, mens du juicer

Det er måske ikke et koncept du har hørt om før, men faktisk findes der infrarød sauna tæpper, hvor du kan opleve saunaeffekten hjemme hos dig selv. Uden at direkte eje en sauna selvfølgelig. Det er blevet mere og mere populært hos folk generelt. Det er især hos folk, der ikke selv har mulighed for at anskaffe en sauna, men stadig vil have oplevelse i eget hjem.

Continue Reading Ingen kommentarer

4 gode tips til at holde dig sund og rask

At holde sig sund og rask er vigtigt for at opretholde en god livskvalitet. Der er mange forskellige metoder til at opnå det på. Her er nogle gode tips, der kan hjælpe dig med at opnå en sund og rask livsstil.

Hold dig i form med hjemmetræning udstyr

En af de bedste måder at holde sig sund og rask på er ved at træne regelmæssigt. Hvis du ikke har tid eller mulighed for at træne i et fitnesscenter, kan du overveje at investere i noget godt hjemmetræning udstyr. Der er mange forskellige muligheder for hjemmetræning udstyr, og det er vigtigt at finde noget, der passer til din træningsstil og dine behov. Nogle populære valgmuligheder inkluderer:

  • Håndvægte
  • Træningselastikker
  • Træningsbold
  • Træningsbænk

Continue Reading Ingen kommentarer

Spis sundt og nemt, når du ikke juicer

Det er vigtigt, at du spiser sundt, det ved vi stort set alle. Det gælder selvfølgelig både, når du ikke juicer og hvis du kombinerer juice med måltider.

Det kan være, at du gerne vil have fast føde, så du blot erstatter et enkelt måltid med juice. Det er der intet i vejen for.

Det behøver heller ikke at være svært at få sund mad. Du har flere muligheder for at gøre det nemt for dig selv.

Continue Reading Ingen kommentarer

4 sports du kan dyrke, mens du juicer

Du behøver ikke at slappe af, mens du er på juicekur. Faktisk kan du sagtens gå i gang med at dyrke motion.

Så ikke alene får du alle de sunde vitaminer og mineraler fra juicen, du får også mulighed for at styrke din krop og forbedre din fysiske form.

Det kan du vel og mærket gøre på en god og underholdende måde. Du kan nemlig dyrke en omgang sport, som du synes er sjovt.

Så kombinerer du både interesse samt motion, som hjælper på din krops sundhed.

Continue Reading Ingen kommentarer

Nem måde at skaffe frugt på

Du kender det sikkert. Det er en travl hverdag, men du vil stadig gerne nyde din juice.

Så hvad gør man? Jo, man køber frugt på nettet. Det er en nem måde at skaffe frugt på, fordi man ikke behøver at gå ned i butikken. Man kan sidde hjemme i sin stol og bestille frugt, og så bliver den leveret lige til døren.

Måder du kan skaffe frugt nemt

Der findes flere måder hvor du nemt kan få fat i frugt til din juice. Du kan gøre rigtig meget i den digitale verden. Dette gælder selvfølgelig også for grøntsager, som du også kan benytte i din juice.

Her kommer lige nogle gode råd til hvordan du kan anskaffe frugt nemt:

Continue Reading Ingen kommentarer