50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Nem måde at skaffe frugt på

Du kender det sikkert. Det er en travl hverdag, men du vil stadig gerne nyde din juice.

Så hvad gør man? Jo, man køber frugt på nettet. Det er en nem måde at skaffe frugt på, fordi man ikke behøver at gå ned i butikken. Man kan sidde hjemme i sin stol og bestille frugt, og så bliver den leveret lige til døren.

Måder du kan skaffe frugt nemt

Der findes flere måder hvor du nemt kan få fat i frugt til din juice. Du kan gøre rigtig meget i den digitale verden. Dette gælder selvfølgelig også for grøntsager, som du også kan benytte i din juice.

Her kommer lige nogle gode råd til hvordan du kan anskaffe frugt nemt:

Frugtkasser: Her får du frisk frugt leveret lige til døren. Det bliver stort set ikke nemmere. Der findes efterhånden adskillige ordninger for frugtkasser. Du kan blandt andet gå efter økologisk, at der skal være grøntsager med eller om det skal være klima og miljøvenlig. Her får du dit overblik over frugtkasser.

Planlægge indkøb: Du skal alligevel købe ind til dine andre behov, så hvorfor ikke være forberedt? Det er altid en god idé at have en plan for dine indkøb. På den måde undgår du at købe for meget og at skulle smide noget ud. Det kan være en god idé at lave en liste, så du ved hvilke frugter og grøntsager du skal have med hjem.

Online indkøb: Ligesom med dit normale indkøb, får du nemt et overblik, når du køber ind online. Her er forskellen bare at det er nemmere for dig. Du behøver nemlig ikke at forlade dit hjem. Så kan du både få frugt, grøntsager og dine andre indkøb bestilt.

Billige måde at skaffe frugt på

Gå på jagt i naturen. Hvis du er heldig, kan du finde frugt i naturen. Dette kræver dog en smule ekstra research, da du skal vide hvilke frugter der vokser i det område du færdes i. Dette er selvfølgelig ikke så nem en metode. Men hvis du nyder naturen og alligevel går ture, så kan du jo passende samle nogle frugter med hjem.

Du skal også lige huske følgende:

– Hvilke årstider de forskellige frugter er modne.

– Brug din sunde fornuft. Ser frugten pæn ud? Så kan du sikkert godt tage den med. Husk at skylle det for en god ordens skyld.

Regler for at plukke frugt i naturen

Der er lige nogle regler, du skal huske, hvis du vælger at anskaffe frugt fra naturen.

Som udgangspunkt kan du gå efter følgende:

Statens og kommunens naturområder: Her må du gerne samle frugt overalt i skoven.

Private skove: Du må samle det frugt, du kan nå fra vejene og stierne.

Åbne landskab: Her kan du også samle frugt langs veje og stier.

Du skal selvfølgelig ikke bevæge dig ud på private og dyrkede marker for at skaffe frugt og grøntsager.

 

(Besøgt 13 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar