8 måder at få det bedste ud af din Juice pulp (frugtkød)
Se her hvordan du bruger frugtkødet (pulpen) bedst
Frugtkød – Vi er blevet stillet dette spørgsmål rigtigt mange gange af vores læsere. Hvad kan jeg bruge det overskydende frugtkød (pulpen) til efter jeg har juicet mine frugter og grøntsager?
Der er masser af ting du kan bruge frugtkødet til, så du ikke behøves at smide det ud efter du er færdig med din juice.
Frugtkød – 8 tips til brug af frugtkød.
- Har du lyst til noget varmt? brug frugtkødet til din næste suppe opskrift eller lav din egne grøntsags bouillon.
- Tilføj pulpen til din foretrukne vegetariske burger opskrift. Dette tilføjer smag, konsistens, fugt og næring.
- Tilføj pulp til din næste smoothie opskrift, for at tilsætte ekstra fiber. Du vil blive overrasket over, at du ikke vil være i stand til at smage det i din smoothie som dårlig smag.
- Tilføj pulp så du tilføjer sunde næringsstoffer til lækre boller eller muffins.
- Brug pulpen som kompost i din have.
- Lav en næringsrig italiensk favorit i en vegetarisk Spaghetti og kødboller ret.
- Hvis du ikke har tid til at bruge pulpen (frugtkødet) med det samme, så kan du fryse det, indtil du skal bruge det. Noget af næringsværdien kan gå tabt under frysning, men de fleste fibre vil stadigt være der ved optøning.
- Giv pulpen til dine pelsklædte venner. Læg eksempelvis lidt grønkåls pulp i hundens madskål
Sundt med fibre
Fibre er godt for vores system og er med til at holde gang i eksempelvis tarmsystemet.
(Besøgt 12.678 gange, 1 besøg i dag)