50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Sana Juicer by Omega

En Sana by Omega slow juicer er en anerkendt og meget god maskine.

Det der gør denne lækre slow juicer til noget helt specielt er, at der er lavet mange spændende forbedringer i forhold til de andre konkurrenter på slow juicer markedet.

Sana Juicer by Omega kan lave andet end juice. Nogle af funktionerne er blandt andet at du kan lave:

  • Pesto
  • Nøddesmør
  • Frugtmos
  • Mandelmælk
  • Kværne krydderurter

Det kommer selvfølgelig an på hvilken maskine du vælger. Du kan se de specifikke funktioner under hver enkelt model. Se det under “Mere info”.

Omega 8228 juicer
Pris: 2.995kr
Sana by Omega 606
juicemaskiner
Pris: 2.995kr
Omega MMV-702
Pris: 3.485kr
Sana by Omega 707
juicemaskiner
Pris: 3.495kr
Sana by Omega 808
Pris: 3.695kr
Omega TWN32 Twin Gear
Pris: 4.295kr

Mange forbedringer i forhold til konkurrenterne

Sana Juicer by Omega tilbehør

Hvis vi skal nævne nogle af de rigtigt gode forbedringer, så er der f.eks. lavet et større hul til ingredienserne, på 45×40 mm, hvilket får fremstillingen af juicen til at gå hurtigere, da du kan komme flere ingredienser i af gangen.

Beholderen til pulpen er lavet i rustfrit stål, hvilket gør holdbarheden utrolig god. Desuden er alle de dele der er i berøring med ingredienserne BPA fri.

Bruger du bløde frugter, så medfølger der et ekstra filter med store huller i. Af de mere praktiske fordele, så er der plads til overskydende ledning i bunden af denne juicer.

Sana Juiceren kan fås i 3 forskellige farver, chrome, hvid og metalrød. Og oven i alt dette, så får du 10 års garanti på motor og 5 år på løsdele. Det er da til at forstå.

Har du husket juice opskrifter? Klik her

Dette er ikke bare en slow juicer

Sana Juicer by Omega tilbehør

Det der er ekstra spændende ved denne nye Juice maskine er, at den også kan andet end at lave god juice. Du kan eksempelvis bruge denne juicer til at lave dit eget nøddesmør, hakke krydderurter og hvidløg, samt lave babymos og sojamælk eller lave frisk pasta med det medfølgende tyller.

Dette er med til at gøre denne juicemaskine til noget helt særligt. Så er du på udkig efter noget helt specielt inden for slow juicere, så er det Sana Juicer by Omega du skal kigge efter.

Du kan bestille denne Juicer online hos Domotech.dk som er en af de forhandlere vi anbefaler når du skal bestille en ny juicemaskine til dit nye og sunde liv.

(Besøgt 1.167 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar