50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Grøntsagsjuice

Grøntsagsjuice gør dig mega sund

Grøntsagsjuice – Vi har altid været vant til at drikke frugtjuice, og der er også mange gode ting i frugtjuice, men efterhånden som juicemaskinerne har ændret sig. Kan vi efterhånden komme alle mulige typer frygt og grøntsager i vores juice.

Det sidste nye er så at lave grønne juice, og her er der næsten ingen grænser for hvilke grøntsager vi kan lave vores grønne juice af. De mest brugte og populære grøntsager at lave grøntsagsjuice af, er gulerødder, rødbeder, broccoli, pastinakker, ingefær, agurker, spinatblade, og vi kunne blive ved.

Det er kun fantasien, og smagen der sætter grænserne for hvad vi kan komme i vores grøntsagsjuice.

Opskrifter på grøntsagsjuice

Grøntsagsjuice Der findes masser af gode opskrifter på grønne juicer på nettet, så det er bare at gå i gang med at finde nogle gode opskrifter der falder i din smag.

Nogle mennesker er til de søde juicer, mens andre er til de lidt mere bitre, og det er selvfølgelig en smagssag hvad man er til, men vi kan næsten garantere at uanset hvad vi er til, så vil vores mave og vores kroppe elske os for at drikke grønne juicer hver dag.

Der findes mange mennesker der er kommet af med diverse skavanker ved at drikke grøntsagsjuice. Men en anden positiv effekt kan også være at vi sover bedre om natten og får mere energi i hverdagen. Husk på at grøntsagsjuice indeholder mange vitaminer.

Og du skal derfor huske at drikke din juice så hurtigt som muligt efter du har lavet den. For jo mere iltet juicen bliver, jo flere vitaminer forsvinder der ud af juicen. Du kan selvfølgelig altid blande lidt frugter i din grøntsagsjuice hvis du gerne vil have den lidt sødere.

Vil du have flere opskrifter?
Se en af vores e-bøger her:

Gulerødder er populære i grøntsagsjuice

Gulerødder har en rigtig god virkning på din hud, for de har nemlig den egenskab at de giver dig en finere og blødere hud. Og så er der endda nogen der mener at hvis du drikker gulerodsjuice før eller når du er i solen. Så behøver du ikke bruge solcreme. Dette skal dog tages med et vist forbehold, da vores hudtyper er meget forskellige fra person til person.

>> SE FORHANDLERE AF JUICEMASKINER HER <<
>> SE BØGER OM JUICE HER <<
(Besøgt 44.693 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, , , , ,

Comments (1)

  • Avatar

    Jytte Bæk

    |

    Vil blive glad for at modtage modtage opskrifter p grøntsags juice

    Reply

Skriv en kommentar