50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Forkæl dig selv med et saunatæppe, mens du juicer

Det er måske ikke et koncept du har hørt om før, men faktisk findes der infrarød sauna tæpper, hvor du kan opleve saunaeffekten hjemme hos dig selv. Uden at direkte eje en sauna selvfølgelig. Det er blevet mere og mere populært hos folk generelt. Det er især hos folk, der ikke selv har mulighed for at anskaffe en sauna, men stadig vil have oplevelse i eget hjem.

Hvordan virker et saunatæppe?

Et infrarød saunatæppe fungerer ved at at benytte infrarød teknologi til at opvarme dig. Det har en lignende effekt som en traditionel sauna, men dog mere praktisk, da du kan transportere det. Her får du altså mulighed for at nyde saunaeffekten, uden at du behøver at forlade dit hjem.

Du pakker tæppet rundt om dig og de infrarøde stråler trænger ind i kroppen (ufarligt) og fremmer en afslappethed for din krop. 

Benyt fordelene ved et saunatæppe

Fordelene er blandt andet at kunne lindre smerter, øge cirkulationen i din krop og mindske betændelse. Der er dog ikke meget forskning omkring dette til at bevise det. Men det stopper dig ikke i at nyde varmen alligevel.

Derudover kan du også nyde godt af disse fordele:

  • Lindre stress: Dit mentale helbred er helt sikkert noget, som du skal pleje. Det er stressnedsættende at føle en varme omkring dig og at du er pakket godt ind.
  • Fugter huden: Din hud skal plejes for at den ikke udtørre. Her kan saunaeffekten være en fordel, som du kan få via tæppet. 
  • Reducering af rynker: Kender du det? Du har opdaget en rynke (måske endda endnu en til samlingen). Sauna effekten er med til at reducere dine rynker. 
  • Benyt efter træning: Du kan godt vikle dit saunatæppe omkring dig, når du først har været i gang med at yde en hård omgang træning. Dermed kan din krop få lov til at slappe af igen og stimulere opbygningen efter træningen. 

Et saunatæppe er altså både godt for din krop og dit sind. Læn dig tilbage og nyd din afslappede tilstand, når du sidder med tæppet omkring dig. 

Gør dig selv klar til saunaen

Inden du går i gang med dit saunatæppe, skal du kigge vejledningen igennem. Her står hvordan du benytter tæppet på den mest optimale måde. 

Du kan med fordel starte blidt, så du lige får afprøvet funktionerne og bliver bekendt med følelsen.

Du kan eventuelt gøre noget drikkelse klar, så du har mulighed for dette før, undervejs og efter at du har haft tæppet omkring dig.

Du kan også klargøre noget musik, som du kan slappe af til imens.

Kombiner juice kur og sauna tæpper

De virker måske en smule fjernt fra hinanden, men begge dele er med til at forbedre dit helbred. 

Ligesom en juice kur er med til at håndtere de mere fysiske ting ved din krop, kan saunaeffekten også give dig lidt ekstra overskud mentalt.

Når du kombinerer disse, får du med andre ord de gode ting fra begge verdener. 

Du kan eventuelt benytte din juice som drikkelse, når du skal til at bruge saunatæppet.

(Besøgt 40 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar