50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Kuvings slow juicer

Kuvings slow juicer er blandt de bedste

Kuvings slow juicer – Kuvings Silent juicer er en slow juicer der presser grøntsager og frugt, samt hvad du ellers kan finde på af salater og urter, ved lave omdrejninger.

Kuvings slow juicer kører med kun 80 omdrejninger i min., modsat centrifugal juicere, der kører med op til 700 omdrejninger i minuttet.

Du kan sammenligne Kuvings slow juicer med koldpresning. Det betyder at en “snegl” i maskinen grundigt og langsomt presser mest mulig saft ud af eksempelvis frugt og grøntsager.

Kuvings juicemaskiner

B6100S slow juicer
Pris: 1.954kr
B6100PR slow juicer
juicemaskiner
Pris: 1.954kr
B6100W slow juicer
Pris: 2.995kr
C9600G slow juicer
juicemaskiner
Pris: 2.999kr
C9600W slow juicer
Pris: 3.361kr
C9600S slow juicer
Pris: 3.387kr
Dine fordele
 • Stærke og effektive modeller
 • Håndterer hele frugter og grønt
 • Nem at rengøre

Koldpres saftpresning gør at der udvindes mere væske (juice), fra de enkelte frugter og grøntsager end med centrifugale juicemaskiner. Når Kuvings slow juicer arbejder ved kun 80 omdrejninger i minuttet, sker der en minimal iltning af juicen eller frugtsaften.<7p>

Ved at benytte en Kuvings slow juicer opvarmes juicen heller ikke som i en almindelig centrifugal juicer. Dette gør at der bevares en større mængde vitaminer og mineraler i den færdige juice. Juicens holdbarhed forlænges også ved ikke at blive iltet så meget.

Du får også en mere homogen konsistens når juicen bliver lavet på en Kuvings slow juicer. D.v.s. juicen skiller ikke efter kort tid, således at frugtkødet/skummet ligger i toppen og vand i bunden af glasset.

Husk også juice opskrifter her

Hvordan virker en kuvings slow juicer?

På denne juicemaskine kommer juicen ud af maskinen i den ene side, og restproduktet (frugtkødet) kommer ud i den anden side af maskinen.

Så maskinen skal altså ikke skilles ad og tømmes under brug. Skal du skifte mellem forskellige frugter eller grøntsager, så hælder du blot en smule vand gennem maskinen mens den kører.

Generelt er disse juicemaskiner meget mere støjsvag at bruge end en almindelig centrifugal juicer. Denne maskine er nem og praktisk at rengøre under rindende vand.

Da du får en patenteret rensebørste med til at rengøre sien i maskinen. Desuden er Kuvings slow juicer udstyret med et såkaldt drypstop, så du kan skifte glas eller kande på maskinen uden at stoppe maskinen først.

(Besøgt 2.265 gange, 1 besøg i dag)

Comments (6)

 • Avatar

  anita

  |

  Vi kan ikke skille vores juicer ad. Har prøvet med vand, har kørt frem og tilbage.Den vil ikke. Hvad gør vi?

  Reply

  • Avatar

   Juicekuren

   |

   Hej Anita
   Tak for dit spørgsmål.

   Hvilken maskine bruger du? Er det en Kuvings maskine?
   Har du kigget i manualen, som følger med maskinen?
   Hvis det er låget, som ikke kan komme af, kan du eventuelt trykke på “reverse” knappen. Det kan du gøre i nogle sekunder, for at se om det hjælper.

   Prøv at se på denne manual (hvis det er en Kuvings maskine, du bruger):
   http://www.witt.dk/var/plain/storage/original/application/49b982871d598531e6bc091994b9abec.pdf
   Kig på side 45 (problemløsning).

   Håber du kan bruge svaret, ellers bare spørg 🙂

   De bedste hilsner – Juicekuren

   Reply

 • Avatar

  Lisbeth Elling Jensen

  |

  Vores Witt by Kuving slowjuicepresser er nærmest ubrugelig, idet den er noget nær umulig at skille ad. Den laver fremragende juice, men hver anden gang sidder den urokkeligt fast. Vi har gjort fuldstændig som manualen foreskriver. Den har kørt med vand. Kørt frem og tilbage mm. Når den endelig ‘gi’r sig’ er det med en lyd som om et undertryk udløses. Hvad pokker er der galt. Det er for træls!

  Reply

  • Avatar

   Juicekuren

   |

   Hej Lisbeth

   Det er selvfølgelig svært at sige, hvad der kan være årsagen.
   Hvis modellen har en “reverse” knap, så prøv at trykke på den, så vil eventuelt frugt og grønt, der sidder fast, blive løsnet lidt igen.
   Prøv også at skære en citron i 4 skiver (med skal) og kør dem igennem maskinen, og herefter med en gulerød. Prøv igen med noget vand.

   Husk at rengøre maskinen lige efter brug, for at forebygge situationer, hvor maskinen bliver tilstoppet af klæbende væske fra frugt og grøntsager.

   De bedste hilsner – Juicekuren

   Reply

 • Avatar

  Jan

  |

  Vedr. uadskillelig juicer :
  Jeg havde samme problem m. min Witt B6100
  Det løses ved , efter rengøring , at give silikoneproppen i bunden af saftbeholderen samt bunden på saftkværnen en smule hørfrøolie på et stykke køkkenrulle.

  Reply

  • Avatar

   Juicekuren

   |

   Hej Jan
   Mange tak for din kommentar og rigtig godt råd du giver 🙂

   Reply

Skriv en kommentar