50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Juice kur

Juice kur med effekt

Går du med tanker om at gå på en juice kur, så er du kommet til det rigtige sted. Her på vores hjemmeside skriver vi nemlig alt om det at gå på juice kur, og tabe sig med juice. Som hovedregel skal du starte med at købe dig en juicemaskine.

Se maskinerne længere nede. 

Hvis du ikke har været på juice kur før, så kan du starte ud med at købe en af de lidt billigere modeller af juicemaskiner, som du kan finde til mellem, 500 kr. og 1000 kr. Disse juicemaskiner kan let findes enten på nettet i forskellige webshops, eller i butikker der forhandler køkkenmaskiner.

Du kan også bestille en færdiglavet juice kur

Hvis du hverken har en juicemaskine eller er usikker på om du vil komme til at bruge den i fremtiden, kan du altid bestille en færdiglavet juicekur online hos Unplugged Juice.

Her kan du bestille forskellige juicekure der bliver sendt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Her får du nøjagtige instruktioner på hvordan du skal bruge juicekuren og hvor længe. Klik på banneret hvis du vil vide mere om en færdiglavet juice kur.

Hvordan starter jeg på en juice kur ?

Det er faktisk meget simpelt. For det første du gør når du skal på en juice kur, er at finde nogle juice opskrifter. Dette kan gøres ved at søge efter dem online, eller du kan gå ned i din lokale boghandler og se hvad de har. Og så skal du selvfølgelig bruge en juicemaskine.

Bestil vores ebog med 50 juice opskrifter

Du kan også springe over hvor gærdet er lavest og bestille vores e-bog med 50 juice opskrifter her på siden. Når du har fundet nogle tiltalende juice opskrifter, så skal du have en juicemaskine, og her har vi nogle anbefalede forhandlere af juicemaskiner online, som du kan prøve at kigge på.

Færdiglavet juicekur

Bestil e-bog med 50 juice opskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Huskeliste til din juice kur

 • Juice opskrifter
 • Juicemaskine
 • Indkøb af frugt og grønt

Ja, så enkelt er det faktisk, for resten kan du læse dig til på denne hjemmeside. Vil du starte stille og roligt ud med en juice kur, så nøjes med at lave 1 eller 2 glas juice pr. dag. Uanset hvor lidt og hvor meget du lægger ud med at lave og drikke, så vil du mærke en effekt på din krop.

Trin for trin guide til en juice kur – læs mere her

Du må tænke på at bare et glas hjemmelavet juice, svarer til at du spiser en masse grøntsager og lidt frugt hver dag. Som hovedregel anbefaler vi at du laver blandingsforholdet 80/20, altså 80% grøntsager og 20% frugt til din juice.

Læs spørgsmål og svar om en juice kur her

Vil du op og køre en juice kur i form af detox, altså en decideret udrensning med juice, så skal du regne med at drikke ca. 3 liter hjemmelavet juice hver dag i en periode + drikke vand ved siden af. 3 liter hjemmelavet juice svarer ca. til en bærepose fyldt med frugt og grønt, og at lave 3 liter juice tager ca. 1 times tid + rengøring af maskinen.

Juicemaskiner til under 1000 kr.

Vælg den rigtige juicemaskine til din juice kur

Når du skal ud at vælge en juicemaskine til din juice kur, så er der stor forskel på hvilken maskine du køber. Men er du usikker på om en juice kur er noget for dig, så kan du jo starte i den billigere ende af juicemaskiner.

Så er det ikke så ærgerligt hvis du fortryder eller går kold i din juice kur.

Men er du stensikker på at det er bare din nye livsstil, så kan det kun anbefales at du investerer min. 2000 – 3000 kr. i en såkaldt slow juicer maskine.

Her får du nemlig:

 • En endnu bedre juice ud af dine frugter og grøntsager.
 • Den er lettere at rengøre.
 • Den giver dig mere juice ud af ingredienserne.
 • Den larmer meget mindre.

Her kan du se lidt eksempler på forskellige slow juicere.

Slow Juicere til mellem 2000 kr. og 3000 kr.

(Pssst… Domotech giver fri fragt ved køb over 500 kr.)

Hvor lang tid skal jeg gå på juice kur ?

Som sagt tidligere, så kan du jo lægge ud med at starte med et glas eller 2 om dagen. Har du mere mod på det, så kan du starte med 3 dage, kun med juice (3 liter dagligt + vand), og går det fint de første 3 dage, så forlæng med op til en uge eller 10 dage.

Du vil opleve et vægttab, uanset om du vælger 3, 7 eller 10 dage.

Du vil desuden opleve:

 • En større livskvalitet i form af bedre nattesøvn.
 • En dejlig fornemmelse i din mave.
 • Mere energi i hverdagen.
 • Og sikkert flere positive effekter end nævnt her.

Så held og lykke med din juice kur. Husk at vi også har en Facebook side, hvor du kan få opdateringer fra med nyheder og gode tips.

(Besøgt 54.272 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, , ,

Skriv en kommentar