50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Ananas i egen juice opskrift

Ananas i egen juice opskrift

Ananas i egen juice opskrift kan du bruge som en del af din juicekur, eller bare som supplement til din daglige kost. Den smager godt og er super sund. Rigtig god fornøjelse med denne juiceopskrift.

Indgredienser:

  • 1 Ananas
  • 5 Gulerødder
  • 1 Broccoli bundt
  • 1 knold ingefær

Ananas i egen juice opskrift – giver din krop et boost

Jeg har lavet denne opskrift på baggrund af, samt inspireret af, TV programmet “Natholdet” som kører på TV2. Her er Anders Breinholt studieværten der har forskellige kendisser på besøg i studiet 4 gange om ugen.

Ananas i egen juice opskrift til dig der vil have en let og nemt tilgængelig juiceopskrift til ca.1 liter juice. En juice kan jo kombineres på mange måder.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

I denne juiceopskrift har jeg prøvet at holde mig til en god kombination af grøntsager (gulerødder, broccoli, ingefær), samt frugt (ananas). Du får her en sødlig smag fra ananas og gulerødder, blandet med den lidt bitre smag fra ingefær.

Antioxidanter i Broccoli

Ananas i egen juice opskriftForskning viser, at broccoli indeholder vigtige vitaminer, mineraler og antioxidanter. Denne kålplante indeholder også stoffer, som hjælper vores afgiftningsorgan leveren med at neutralisere skadelige, sygdomsfremkaldende og giftige stoffer.

Af vitaminer og mineraler kan der fremhæves A-vitamin, beta-caroten, K-vitamin, folinsyre, C-vitamin, kalium, calcium, magnesium og fosfor, som broccoli er rig på. Afhængigt af de jordbundsforhold som broccoli er dyrket under, er der også et indhold af det vigtige mineral og antioxidant selen.

Ananas har følgende fordele

Ananas i egen juice opskrift Som nogle af de fordele der er ved at spise ananas er, at det styrker vores immunforsvar, er godt til fordøjelsen, er god mod forstoppelse, godt imod Influenza, godt imod bihulebetændelse.

Dette er blot nogle af de fordele der er i ananas. Desuden giver ananas en dejlig sød frugtsmag som de fleste kan lide.

Dette er bl.a. også hovedingrediensen i denne opskrift, samt grundlaget for den gode smag i denne juice.

Gulerødder er godt for huden

Ananas i egen juice opskriftVi kan fremhæve nogle af de fordele der er i gulerødder her.

Gulerødder er godt for vores hud, fordi der er indhold af A vitamin, og forskellige andre antioxidanter.

Gulerødder hjælper med at beskytte huden mod skadelige ultraviolette stråler fra solen, og hjælpe med at reparere beskadigede væv fra eksempelvis solskoldning.

Ingefær styrker immunforsvaret

Ananas i egen juice opskriftIngefær er Anti-inflammatorisk, og dette betyder kort sagt, at det styrker vores immunforsvar.

Hvis du vil undgå ingefær smagen i denne juice, så kan du også lave ren ingefær juice som et shot og drikke denne juice efterfølgende. Det er smag og behag.

Altså, et boost til vores immunforsvar

Brug en ananas i egen juice opskrift som supplement

Ananas i egen juice opskrift kan bruges som en kombination i de juicer du drikker enten under en decideret juicekur, eller bare som et supplement til indtagelse at sunde juicer i din hverdag. Vi ønsker dig god fornøjelse med denne Ananas i egen juice opskrift.

Se “Ananas i egen juice” fra Natholdet på TV2

Herunder kan du se et af indslagene fra “Natholdet” på TV2 som gav inspiration til denne juiceopskrift som jeg kalder Ananas i egen juice opskrift. Jeg siger tak for inspirationen til navnet på denne juice opskrift til “Natholdet”.

(Besøgt 3.702 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, , , ,

Skriv en kommentar