50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Frugtpresser

Frugtpresser – hvad er det?

Frugtpresser – En frugtpresser er lige præcis det som den hedder. Altså maskine der kan presse frugt så du får saft ud af den. En typisk frugtpresser er lavet som en spand med et stempel. Sådan kort fortalt, og den kan fås i flere forskellige udgaver. Den kan fås i alle mulige størrelser. Som kan svinge fra 6, 10, 12, 18, 20 og 36 liters udgaver. Den kan være lavet af træ og metal, og har en dreje arm i toppen til at presse en plade ned over frugten og derved presse saften ud af en hane og ned i en beholder. En Frugtpresser er faktisk en meget simpel ting.

En frugtpresser hører til i kategorien mosteri-udstyr. Og kan også fås i kombinationerne som æblepressere, eller honningpressere. Så har du lyst til at prøve at lave saft som man gjorde i gamle dage, så skal du helt klart prøve sådan en maskine. De kan købes i de fleste byggemarkeder og online.

Se og bestil vores e-bog med 50 juiceopskrifter (PDF) her
Frugtpresser fra Wupti

Med hiv og sving

Så er du frisk på at få brugt kræfterne på alle de æbler der gror på dit æbletræ. Eller har du bare alt for mange blommer, så er det bare ned til byggemarkedet. Eller ind på en online webshop og bestil din nye frugtpresser.

Og så kan du lave saft til hele familien og alle naboerne på én gang. Mange mennesker foretrækker at gøre tingene som man gjorde før i tiden, og denne frugtpresser er et glimrende eksempel på dette. Varianter af en frugtpresser kan være en æblepresser der faktisk kan bruges som en vinpresser.

Biavlerforeninger anbefaler også at bruge en frugtpresser som en honningpresser hvis det er her man har behovet for at få noget presset. Du kan se hvordan en frugtpresser ser ud, og så kan du faktisk også købe dem online.

Se og bestil frugtpresseren her hos WUPTI

Bestil din egen frugtpresser online

Det er utroligt populært at lave sin egen saft fra frugt, bær, og grøntsager fra egen have eller kolonihave, så derfor er disse frugtpressere / saftpressere mere populære end nogensinde før.

Specielt i sensommermånederne når alle frugterne er modne og klar til at blive lavet til saft er der tryk på hos forhandlerne af disse frugtpressere.

Du kan vælge den lette løsning som vi anbefaler her på siden, nemlig at bestille den online hos f.eks. Wupti.com og få den leveret til din dør. Eller du kan køre rundt ved de forskellige byggemarkeder og lede efter den rigtige model.

Du bestemmer, men det er da det nemmeste bare at bestille den online. Held og lykke med at finde din nye maskine, og få lavet din frugtsaft eller juice som vi alle elsker at drikke. Du får nydelse uden lige ved at lave din egen saft og juice, og det er der ingen tvivl om.

Se og bestil frugtpresseren her hos WUPTI
(Besøgt 5.327 gange, 1 besøg i dag)

Tags:,

Skriv en kommentar