50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Hurtigt vægttab

Få et hurtigt vægttab med juice

De fleste der gerne vil tabe sig ønsker at få et hurtigt vægttab. Det er ok for det er en utrolig god motivations faktor at du ser resultater med det samme, men det kan også virke modsat. For taber du dig hurtigt, så tager du som regel også hurtigt på igen. Men der er også forskel på hvordan vi taber os, for hos nogle mennesker starter vægttabet hurtigt, hvor hos andre mennesker. Så går der længere tid før vægttabet kommer. Hvorfor det er sådan, ja det vil vi lade være op til de mennesker der har forstand på dette om at svare på som f.eks. læger eller diætister og lignende.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Oplev hurtigt vægttab med juice

En af de gode virkninger når du går på juicekur er, at du i de fleste tilfælde vil opleve et hurtigt vægttab. Og at dette er medvirkende til en videre motivation til at fortsætte med at tabe dig. Vi anbefaler dog at du tager den med ro og giver dig god tid med at tabe dig. For gør du det over en længere periode, så vænner du dig også nemmere til din nye sunde livsstil. Og har nemmere ved at vedligeholde dit vægttab når det bliver “hverdag” igen.

Tag det stille og roligt når du taber dig

Derfor anbefaler vi at du tager det stille og roligt når du gerne vil tabe dig med f.eks. hjemmelavet juice. Du kan jo selv vælge om du vil erstatte, 2 eller 3 måltider om dagen med hjemmelavet juice.

Du kan jo starte med at erstatte 1 måltid om dagen, og så se hvad der sker med din krop og dit vægttab derefter. Husk at du selvfølgelig ikke må spise usunde snacks mens du gør dette. Ellers er det spild af tid og energi. Tænk dig om før du begynder.

hurtigt vægttab
(Besøgt 1.691 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, ,

Skriv en kommentar