50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Hvorfor juice?

Hvorfor juice ? – Ja, hvad er det der er så godt ved juice?

Hvorfor juice – At lave juice som en vigtig del af en afbalanceret plantebaseret del af en diæt, er et vigtigt redskab til at opnå et sundt og godt helbred, samt et ønsket vægttab.

Hvorfor juiceSaftpresning, eller juicing, som det også kaldes, indeholder utroligt mange sundhedsmæssige fordele, der kan gøre dit liv og helbred endnu bedre end det er i dag. At drikke sin egen hjemmelavede juice gør at din krop hurtigere kan absorbere de næringsstoffer der findes i frugt og grøntsager.

Hvorfor juice? – De fleste kommercielle juicer som vi køber som færdige produkter i supermarkeder osv. bliver behandlet i processen, og mangler ernæring og vitaminer. Hvor imod friskpresset juice af frugt og grønt, er fyldt med et væld af vitaminer, mineraler og planenæringsstoffer.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Hvorfor juice? – At drikke friskpresset juice kan hjælpe dig til sundere spisevaner og en sundere livsstil. For dem af os, der ikke traditionelt spiser mange frugter og grøntsager i hverdagen. Kan presning af frisk juice være en sjov og anderledes let tilgang til at øge forbruget af disse vigtige vegetabilske fødevarer. For bedre sundhed og velvære, samt at opnå et ønsket vægttab via en juice kur.

Hvordan virker det så, det her friskpressede juice?

Saftpresning, eller juicing, i en juicemaskine / slow juicer, fjerner uopløselige fibre fra grøntsager og frugter. Mens fiber er en etableret, vigtig del af en samlet sund kost. Så vil du opleve at din krop meget nemmere optager alle de sunde ting som frugt og grøntsager indeholder. Dette skyldes at de uopløselige fibre bliver siet fra i processen af at presse juice ud af frugter og grøntsager.

Den opløselige del af fibrene bliver derimod i juice. Dette er en stor fordel for mennesker der har svært ved at optage disse fibre i systemet. Samt indtage hele frugter og grøntsager i større mængder. Når du indtager juicen fra alle disse frugter og grøntsager. Vil det som sagt gøre det en del lettere at optage alle de skønne vitaminer og mineraler som de forskellige grøntsager og frugter de indholder.

(Besøgt 2.293 gange, 1 besøg i dag)

Tags:,

Skriv en kommentar