50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Juicepresser – Hvad er det?

Juicepresser der laver god juice

En Juicepresser bliver mere og mere populær at bruge hjemme i vores køkkener. Og det virker som om at man generelt er blevet mere interesserede i hvad man fylder i sin krop. Så derfor er en juicepresser blevet et populært produkt i dagligdagen for mange danskere. Men hvad er en juicepresser egentligt, og hvad kan du få ud af den ?

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Det vil vi prøve at beskrive så godt vi kan i denne lille artikel om en juicepresser. Når du læser denne artikel er det sikkert fordi du er nysgerrig for hvilken type juicepresser du skal investere i. Hvis du ikke allerede har en juicepresser i forvejen. Hvis du har en juicepresser i forvejen, er du måske på udkig efter en ny og bedre maskine.

Juicepresser

Det er altid muligt at finde en juicepresser der er bedre end den du har, for udviklingen på området har virkeligt taget fart. At have en juicepresser er nemlig en populær tendens der er på vej opad i rasende fart.

Og det er heldigvis et godt skridt på vejen til et meget sundere liv end det de fleste lever i dag.

Du vil blive overrasket over den positive effekt det har på din krop at drikke hjemmelavet juice hver dag. Det viser sig nemlig at det at drikke frisk presset juice kan hjælpe dig med at tabe dig. Øge dit immunforsvar, forebygge kræft og kan rense dit system. Det lyder ikke helt skidt, vel?

Juice typer

Der findes mange typer juicepressere og juicemaskiner på markedet, og du kan få dem ned til få hundrede kroner. Eller de helt avancerede og dyre maskiner til flere tusinde kroner.

Det er selvfølgeligt op til dig selv hvor du vil starte, men det anbefales at starte med en prisbillig maskine. Så du kan prøve det af først, og derefter se om du bliver bidt af at drikke friskpresset hjemmelavet juice hver eneste dag.

For nogen mennesker er det lige som at gå på en slankekur, eller at stoppe med at ryge, og efter et stykke tid vil der altid være nogen der falder fra igen, og hvor det viser sig bare at være i en periode hvor det var interessant at prøve en juicepresser i.

Vi mener dog at de fleste der seriøst begynder at lave friskpresset juice hver dag. Og tilmed også drikker det, de vil mærke en forandring i og på deres krop i løbet af kort tid.

Så er der jo også den bonus i at drikke hjemmelavet juice, at du kan tabe dig stille og roligt undervejs. For der er nemlig ingen der siger at man skal leve af juice alene i lang tid. Det kan selvfølgeligt sagtens lade sig gøre, og det er der masser af beviser for derude på at det kan lade sig gøre.

Du bestemmer selvfølgeligt helt selv hvordan du vil lave din juice, men vi anbefaler at du bruger 80% grøntsager og 20 frugt til din juice. For det er denne fordeling der skulle være sundest at mikse sammen. Mest fordi der findes meget frugtsukker i netop frugter, så det anbefaler vi at du fordeler på denne måde.

Hold dig til de kendte mærker…og dog

Når du skal vælge hvilken juicepresser du vil købe, så tag et kig rundt omkring på nettet og læs de anmeldelser der findes på juicepressere. Uanset om det er på danske hjemmesider eller udenlandske hjemmesider.

Og ja, Google Translate er opfundet, så det er bare at komme i gang ;-). Mærker som f.eks. Philips, Kenwood og Bosch vil du tit støde på, men så er der jo også Hurom slow juicer, som vi vil sige lige nu er “kongen” indenfor juicepressere, da det er et af deres specialer, og især inden for den type juicepressere der kaldes for Slow Juicere. Det er utroligt stabile og driftssikre maskiner, og de laver den skønneste juice du kan ønske dig.

(Besøgt 1.847 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, , , ,

Skriv en kommentar