50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Sådan holder du vægten nede efter en juicekur – Top 5 tips

sådan holder du vægten nede efter en juicekur – 5 gode tips

Efter at du har tabt dig i vægt efter en juice detox/udrensning, så skal din vægt jo gerne holdes nede på det nu har opnået af ønsket vægttab. Der findes massevis af gode råd rundt omkring på de forskellige medier online om hvordan du kan gøre dette. Vi har samlet 5 gode tips til hvordan vi mener at du kan holde vægten nede efter en juice detox kur. Så du behøves bare at læse her, så er du fri for at spilde din tid på at lede efter disse råd på resten af internettet. Disse 5 tips burde kunne hjælpe de fleste mennesker med dette – sådan holder du vægten nede efter en juicekur.

Tip #1 – Hold dig til at drikke juice dagen igennem

sådan holder du vægten nede efter en juicekur

Under din juicekur var du vant til at spise og drikke juice eller smoothies 3-6 gange i løbet af dagen. Hold gerne ved disse hyppige indtag af din juice, så du holder sulten væk så meget som muligt. Der sker ikke noget ved at spise almindeligt sundt mad, men den jævnlige indtagelse af juice i løbet af dagen, holder den store sult nede, og forhindrer dig i at overspise.

Tip #2 – Spis eller drik frugt og grøntsager ved hvert måltid

Start eksempelvis dagen med en frisk juice eller smoothie alene. Eller sammen med din almindelige morgenmad. Efter du har været på juicekur. Så kender du jo dine indkøbsmønstre med frugt og grøntsager. Så hvorfor ikke holde ved dem fremadrettet. Du kan lige så godt fortsætte med dine sunde vaner. Nu du alligevel har tabt dig. Og glem ikke at drikke masser af vand i løbet af dagen også!

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Tip #3 – Medbring din frokost hjemmefra

Når du selv tilbereder dine måltider, er det faktisk meget nemt at lave og forberede måltider med lavt kalorieindhold. Frem for at du skal ud i din middagspause og finde noget mad i en fart. Det bliver ofte et dårligt resultat af måltid på den måde. Restauranter, gril-barer og caféer har ofte mange flere fedtstoffer og olier i maden. End hvis du selv sammensætter dit måltid hjemmefra. Så har du også meget mere ro på op til din middagspause, fordi du ved at dit måltid er velforberedt og sundt. Dette er vigtigt, og sådan holder du vægten nede efter en juicekur.

Tip #4 – Ansvarlighed er nøglen

Husk! Du er selv ansvarlig for, hvad du spiser og drikker. Ansvarlighed kan holdes på mange måder. Du kan holde dig til en plan som du kan finde hvorsomhelst på nettet hvor du søger efter sådan en. En plan vil hvælpe dig til at at holde planen, og de fleste mennesker kan godt lide at have retningslinier at gå ud fra, og det især indenfor vægttab og kostomlægninger. En idé kan også være at du tager billeder af den mad du spiser når du finder på gode opskrifter, og så gemme disse billeder til inspiration til senere måltider.

Tip #5 – Opret en liste af gode støtter i svære stunder

Opret en liste af personer på din telefon som du altid kan ringe til når du har svært ved at holde planen, eller har lyst til at gå amok i usund mad og livsstil. Disse personer, som kan være venner, familie eller bekendte der måske er det samme i gennem som dig selv, eller har været det, er alletiders motivatorer til at holde dig til planen, da de ved hvor meget det betyder for dig.

Velkommen til din nye sunde livsstil

Vi håber, at disse 5 tips til at holde vægten nede efter en juicekur, kan holde din motivation i top til at holde din vægt nede efter du har tabt dig, og begyndt at leve en ny og meget sundere livsstil. Godt gået, og ‘keep up the good work’ ;-).

(Besøgt 2.850 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, , ,

Skriv en kommentar