50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Udrensnings tips

Udrensnings tips til dig!

Udrensnings tips til genstart af din krop.

Forberedelse

Udrensnings tipsForbered din krop til en udrensning / afgiftning / genstart ved ganske enkelt at reducere dit indtag af koffein, alkohol, sukker, mejeriprodukter og hvede.

Forøg dit forbrug af frisk frugt og grøntsager, motion og søvn. Her er lidt udrensnings tips til dig.

Udrensningen

Et godt udrensnings tips er at du hver dag med udrensning bør begynde med et ingefær shot efterfulgt af en grøn juice til at kickstarte dit stofskifte. Resten af juicen skal være jævnt fordelt over hele dagen med 2 til 3 timer mellem hver juice.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Vi anbefaler også mindst en glas vand mellem juicen til at hjælpe mod dehydrering og sult. Varm urte te, koffeinfri te såsom kamille, grøn eller mynte te modvirker også dehydrering.

Den sidste juice hver dag bør indtages mindst to timer før du skal sove, så din krop har tid til at fordøje ordentligt.

Vi anbefaler dig til at tage korte pauser, mens du kører din udrensning og går i seng tidligt for at undgå sult og træthed.

For at hjælpe med udrensning af din krop og dit sind, kan udrensnings dagene suppleres med yoga, meditation, tage en tur i saunaen eller dampbad. Eller du kan få en massage.

Efter udrensningen

Du kan langsomt begynde at genindføre fast føde, spise sundere måltider med magre proteiner, friske dampede grøntsager, brune ris, smoothies, supper og salater.

Prøv at skære ned på dit indtag af sukker, koffein, chokolade og andre laster så du kan forlænge virkningerne af udrensningen.

At gennemføre en udrensning er en god mulighed for at begynde på et sundere liv fremover. Derfor anbefales det at fortsætte det gode momentum, du har opnået ved en udrensning.

En juice kur kan hjælpe dig med at blive renset ud med det samme.

Udrensnings FAQ:

Hvad gør en udrensning?

En udrensning giver din krop en pause fra forarbejdede og usunde fødevarer, og gør det muligt at rette op på din krop og regenerere kroppens funktioner.

Den energi dit fordøjelsessystem normalt bruger, bliver nu brugt på at genoprette din krop. For de fleste mennesker, er en udrensning en gavnlig, nærende og energigivende oplevelse.

Kan jeg drikke og spise andet end juice i udrensnings perioden?

For at opnå det bedste resultat bør du afholde sig fra alle andre fødevarer en den juice du laver til din udrensning. Juice hjælper med til at fjerne stress i din fordøjelse og hjælper til at genoprette sundheden i din krop.

Samtidigt får du alle de nødvendige næringsstoffer igennem din juice. Dog anbefaler vi altid at du lige besøger din læge inden du starter på en udrensning, så han eller hun kan tjekke og guide dig på den bedste vis.

Kan jeg motionere under en udrensning?

Afhængigt af dit energi niveau, så kan du stadig motionere. Opbygningen af en let sved hjælper med fjernelse af giftstoffer fra din krop, men vi opfordrer dig til at lytte til din krop og handle derefter.

Hvad kan jeg forvente af en udrensning?

Intensiteten af symptomer og bivirkninger vil afhænge af, hvor forskellig din normale kost er fra udrensningen. Du kan få bivirkninger, såsom en mild hovedpine eller let svimmelhed.

Dette kan eksempelvis skyldes at du fjerne sådan noget som koffein fra din kost. Nogle mennesker kan opleve sult, og stivhed i leddene på grund af udrensningen af giftstoffer i deres krop.

Men kan du finde dig i disse bivirkninger under en udrensning, og gennemføre udrensningen helt, så vil du opleve mange fordele efterfølgende.

Dette kan være et højere energi niveau, en mere glødende hud, øget stofskifte og forbedrede organ funktioner.

Kan alle gennemføre en udrensning?

Vi er alle forskellige. Hvis du har bekymringer eller medicinske tilstande, der kan blive påvirket af udrensning, opfordrer vi dig til at diskutere dem med din læge, før du påbegynder en udrensning.

Se vores trin for trin guide til at gå på en juice kur her

(Besøgt 3.769 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar