50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Fortæl din oplevelse af juicekuren her

Fortæl din oplevelse af juicekuren

Fortæl din oplevelse af juicekurenFortæl din oplevelse af juicekuren – Vi har flere læsere af juicekuren.dk der har spurgt om der er et sted hvor de kan fortælle om deres erfaringer af at være på en juicekur. Hvis du gerne vil fortælle om dine erfaringer af at være på en juicekur, så kan du enten gøre det her, eller på et opslag på vore Facebook side. Vi vi og vores læsere vil rigtigt gerne høre om dine erfaringe af at være på en juicekur, så skriv endelig din historie som en kommentar herunder, eller på vores Facebook side.

Alene på denne baggrund af egne erfaringer, er denne blog blevet til med at lave og drikke hjemmelavet juice, både for sundhedens skyld, men også for at få et ønsket vægttab.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Vi gennemlæser og godkender alle kommentarer – Fortæl din oplevelse af juicekuren

Når du skriver en kommentar herunder, så skal kommentaren først gennemlæses af juicekuren.dk og derefter godkendes. Så der kan gå lidt tid før din kommentar bliver offentligtgjort. Vi godkender altid inden for kort tid eller maksimum 24 timer.

Her er et par udtalelser fra en læser (Sussi) om det at være på juicekur:

>>Jeg skal vejes hos sundhedsplejersken på mit arbejde på onsdag, når jeg starter genopbygningen med frugt, salat og Miso suppen. Jeg skal nok skrive, hvad jeg har tabt, men jeg kan mærke det på tøjet, da jeg nu kan passe bukser, som jeg ikke kunne få på før. Planen er at starte træning op, når jeg spiser fast føde igen. Jeg har haft diskos, så jeg havde brug for at tabe det “farlige” mavefedt for også, at hjælpe min ryg. Det er ikke væk endnu, men det er halveret ser det ud til i spejlet. Jeg skriver om nogle dage. Jeg har virkelig klaret det uden at falde i overhovedet. kh. Sussi<<

>>Det har været en fantastisk oplevelse og virkelig boostet selvtilliden + den vidunderlige oplevelse af, at have stabilt blodsukker- det har næsten været det bedste, at kunne sove en hel nat uden at vågne, have mareridt osv.
Alt det har jeg været forskånet for i 30 dage og jeg ønsker det ikke retur;) Jeg vil tage juicekuren nogle gange om året fremover, for eksempel i 7 eller 14 dage.
Tak for en vidunderlig oplevelse via jeres bog og for muligheden for at udfordre mig selv til det sundere og rent faktisk klare det. Det er en fantastisk fornemmelse, da jeg ALDRIG har kunnet klare slankekure og den slags.<<
kærlig hilsen Sussi

Fortæl din oplevelse af juicekuren

>>Jeg vil fortsætte med IKKE at spise kager, småkager, kaffe, store mængder brød, oliven, sodavand og den slags. Jeg er 100 % afvænnet sukker, så jeg ser det lidt som rygning- ingen grund til at genoptage det.
Nu starter jeg med at træne igen (i dag faktisk) og jeg vil fortsætte med omega olierne, et stort glas vand om morgenen og ingefær/elektrolyt shotsene, da de gav mig SÅ meget velvære i krop og psyke. Jeg overvejer også at juice et måltid om dagen.<<

>>Jeg blev vejet i forgårs og jeg har tabt 6 kg rent fedt, så jeg nu vejer 54,2 kg. Jeg er 156 cm høj.. Det går rigtig fint med genopbygningen. Ingen mavepine, kvalme eller noget.<<

Nu er det din tur 🙂

Ordet er dit…

(Besøgt 941 gange, 1 besøg i dag)

Comments (2)

 • Avatar

  Mie

  |

  Kunne I ikke med tilladelse fra folk, lægge deres beretninger op her på siden. Jeg har nemlig ikke Facebook.
  Mvh Mie

  Reply

  • Avatar

   Juicekuren.dk

   |

   Hej Mie
   Jo, men der er bare tilsyneladende ikke så mange der vil dele deres historier her på siden. Vi har prøvet at opfordre vores brugere til at gøre dette via både Facebook samt vores nyhedsbrev, men der er desværre, indtil nu, ingen der har reageret og skrevet deres historie endnu. Vi har, indtil nu, kun fået den historie vi i forvejen har lagt op her på siden.

   De bedste hilsner
   Jan Bachmann
   Juicekuren.dk

   Reply

Skriv en kommentar