50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Hurtig slankekur

Mange ønsker en hurtig slankekur

De fleste overvægtige mennesker vil gerne tabe sig med en hurtig slankekur. Men er det nu også så klogt at tabe sig hurtigt? At tabe sig i vægt er jo i bund og grund et spørgsmål om at ændre dine kostvaner.

Om du så ændrer dine kostvaner ved at spise mindre portioner. Tælle kalorier, gå på pulverkur, eller drikke hjemmelavet grøntsagsjuice. Ja det er jo helt op til dig selv.

Men uanset hvad du vælger af en hurtig slankekur, så skal du huske på at du altid vil tage noget på igen bagefter at du har været på kur. Derfor er der også rigtigt mange slanke guruer der har ændret udtrykke slankekur til kostændring i stedet for. For det er her du får det varige vægttab, og holder vægten nede på det niveau som du ønsker.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Start hellere i dag end i morgen

Hurtig slankekurMange mennesker der ønsker at tabe sig, har det med at vælge en dato for start af deres slankekur eller kostændring. Men hvorfor vente?

Det eneste du gør, er sådan set bare at udsætte at du taber dig, og mange har det med at de så lige skal fyre godt op under kalorierne inden de starter. Og det kan da kun betragtes som ikke særligt klogt.

Især ikke hvis du ønsker dig en hurtig slankekur. Men på den anden side, så kan du sagtens gå på en hurtig slankekur. Men det er bare ikke sikkert at du taber dig særligt meget på den, da det er tiden, der er med til at få dig til at få det bedste og mest varige vægttab.

Så tag dig god tid, og husk at have dig nogle delmål. For når du først begynder at tabe dig, så er det faktisk den bedste motivation du kan ønske dig at se vægten gå nedad stille og roligt.

I starten vil du næsten altid opleve at det går hurtigt med vægttabet, men dette skyldes ofte ophobet væske i din krop, som bliver renset ud.

Psyken er vigtig når du vil tabe dig

Det at tabe sig og lave om på dine kostvaner kræver at du indstiller dig på det. Og tvinger dig selv til at se på de positive ting. Og sige til dig selv at du skal spise ordentligt og ikke falde for fristelserne, der er omkring dig hele tiden. Uanset om det er en hurtig slankekur.

Eller en længerevarende kostomlægning. Ha’ derfor altid et eller andet ufarligt til at ligge som “snack” hvis du skulle blive lækkersulten. For det er ofte i disse situationer hvor du falder i, og ødelægger det hele.

Din omverden skal også vænne sig til at du har fået nej-hatten på mht. mad og diverse fristelser der er. Når du er til selskab eller lignende. Det er altid en process du skal igennem, og lige pludseligt har dine omgivelser også vænnet sig til at du siger nej tak, og så bliver det en del nemmere at komme igennem.

Du bliver så lækker

En god tanke som du altid kan motivere dig selv med, når du går på kostomlægning eller en hurtig slankekur. Det er at sige til dig selv, “at du bliver bare så lækker” når du har opnået det ønskede vægttab.

For det gør du faktisk. Du bliver “lækker” på den måde ud over at du fysisk bliver smukkere at kigge på, men også at hele din udstråling ændres til at blive meget mere positiv og glad. For de ting der ofte følger med som positive bivirkninger ved vægttab, er blandt andet bedre nattesøvn og mere overskud af energi. Disse ting tilsammen gør, at du bliver et meget mere behageligt menneske at være sammen med, altså endnu mere end du var før selvfølgelig ;-).

Tab dig med juice

Hvis du vælger at tabe dig med hjælp fra hjemmelavet juice, så har du valgt en rigtig god måde at gøre dette på. Du vil nemlig have utroligt let ved at finde på hvad du skal indtage hver dag.

Og så giver du samtidigt din krop et boost af vitaminer og andre sunde ting der gør at du populært sagt, genstarter din krop. Ved at drikke juice fra grøntsager og frugt indtager du nemlig en masse gode ting, der er godt for rigtigt mange ting i din krop.

Og flere forskere påstår endda at mange grøntsager er direkte forebyggende overfor f.eks. kræft og andre slemme sygdomme. En hurtig slankekur kan være fin nok.  Når du først har fundet ud af hvilke skavanker og sygdomme du kan forebygge og komme af med ved at drikke hjemmelavet juice, så er der rigtigt mange mennesker, der vælger et liv med juice som en stor del af deres hverdag. Læs mere om frugt og grønt fordele her.

Gå direkte til Wupti.com webshop og bestil din nye juicemaskine
(Besøgt 2.147 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, , , ,

Comments (1)

  • Avatar

    Michael

    |

    Jeg vejer 116 kg Jeg kunne godt til Kom ned på 80 kg

    Reply

Skriv en kommentar