50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Juicer til den bedste hjemmelavede juice

Juicer – de 3 typer juicer

Juicer – Det er blevet utroligt populært at anskaffe sig en såkaldt juicer og presse sin egen juice. Der findes i dag et hav af forskellige juicere og flere forskellige måder at presse juicen ud af frugt og grøntsager på på den rigtige måde.

Juice er sundt og fyldt med vitaminer, og er desuden godt for rigtigt mange ting i din krop. Med en juicer kan du lave din egen juice, og fuldstændigt selv bestemme hvad du vil have den til at indeholde og smage af.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Du kan lave søde juicer eller bitre juicer. Alt efter hvad du er til af smags varianter, men du kan også gå en anden vej hvis du mere går efter effekten af at drikke juice.

Vælger du at prøve at drikke juice i en kortere eller længere periode. Så anbefaler vi at du opsøger din læge hvis du skulle have nogle fysiske skavanker.

Da en juice kur godt kan være voldsomt for nogle mennesker. Vælger du at prøve det over 2-3 dage, kan du også gøre det, og så vil du mærke den effekt juicen har på din krop.

Husk dog at drikke vand ved siden af din juice, så du er sikker på at din væskebalance er i orden. Du vil allerede den første dag mærke en forandring af din tilstand, og især i maven, hvilket føles meget behageligt, og især efter en god nattesøvn.

Den klassiske citruspresser

Klassisk citronpresser Du kan presse juice ved at bruge en almindelig klassisk citruspresser. Hvor presningen foregår meget manuelt med en enkelt citron, appelsin eller lignende.

Dog har denne sine begrænsninger, da den kun kan bruges til visse typer frugt, og da grøntsager er en vigtig ingrediens i din juice.

Så er det nok ikke så god en ide at bruge denne. Hvis du vil have fuldt udbytte af at lave og drikke juice. Men det er dog en nem og hurtig måde at få et hurtigt glas friskpresset appelsinjuice på. Og det er en skøn ting at starte dagen med, og så får du ihvertfald dine C-vitaminer fra morgenstunden.

En rigtig juicer maskine

Juicer maskine Du kan også bruge de mere foodprocessor lignende maskiner som er lavet til automatisk juicepresning. Hvor du kommer frugter og grøntsager ned i og så flænses frugter og grøntsager.

Og fordeles ud i 2 rør hvor det ene rør fordeler frugt og grønt “kødet” ud. Og i det andet rør kommer juicen så ud.

Denne type maskine har typisk et rum i maskinen til opsamling af frugt og grøntsags kødet.

Disse juicer maskiner er meget populære da de kan fås til en rimelig overkommelig pris der også ligger indenfor budgetter til f.eks. gaver.

Men det er også en juicer maskine der er god at starte med hvis du gerne vil kunne mikse frugt og grønt i samme juice. Desuden er det nok også den hurtigste måde at lave din egen juice på.

Slow juiceren er det nye sort indenfor juicing

Slow Juicer En slow juicer er det sidste nye skrig inden for juice maskiner og ligger dog også i den dyre ende af skalaen.

Men her får du til gengæld den bedste juice. Og samtidigt få du også mere juice presset ud af frugt og grøntsager end en almindelig juicemaskine af de lidt billigere slags.

Måden en slow juicer presser juicen på er også anderledes end en almindelig juicemaskine.

Da denne type har en hård kerne der presser og knuser saften ud af frugterne og grøntsagerne. Hvilket som før skrevet giver dig mere juice saft end andre typer juicer maskiner. I nogle typer af slow juicer maskiner fordeles frugtkødet ud i en beholder som en pølse ud af et rør, og juicen kommer så ud af et andet rør fra maskinen.

Vi anbefaler blandt andet Hurom slow juicer eller Kuvings slow juicer.

(Besøgt 2.624 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, ,

Skriv en kommentar