50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Saftpresser til juice

Saftpresser til at lave din egen juice

Saftpresser – Det er blevet utroligt populært at anskaffe sig en saftpresser til at lave sin egen hjemmelavede juice med. Der er nemlig rigtig mange fordele for vores krop i juice. Det kan du læse meget mere om her på vores hjemmeside.

Hjemmelavet juice med de rigtig ingredienser har rigtigt gode egenskaber på din krop, og mange er begyndt at drikke denne type hjemmelavet juice, da egenskaberne af frugter og grøntsager virkeligt er godt for den menneskelige krop.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

En stor fordel ved at lave og drikke hjemmelavet juice er, at du giver din krop et boost i den gode retning, bl.a. fordi at du slipper for at spise flere kg frugt og grønt, da du skal indtage en meget mindre portion i form af juice, men du får stadigt alle fordelene ved frugt og grønt ud af juicen.

Saftpressere til under 1000 kr. hos Wupti

Hvilken type saftpresser skal du vælge ?

Der findes mange forskellige typer saftpressere, og de mest brugte er de typer der ligger i prislejet fra 500 kr. til 1500 kr. Som du kan finde i mærkerne Philips, Braun, Bosch, Kenwood, Waring og mange flere.

Men det sidste nye skrig indenfor saftpressere, det er slow juicer maskiner, som du mest ser fra Hurom herhjemme. Hurom slow juicere ligger i prislejet fra ca.2500 kr. og op til 4000 – 5000 kr.

Du kan dog få en fin model der fungerer helt optimalt for omkring 2600 kr. Men vil du gerne lige prøve dig frem, så kan du sagtens starte med de lidt billigere modeller. Det ville selvfølgelig være ærgeligt hvis du havde investeret i en dyr saftpresser, og du efter kort tid mister interessen for at lave din egen juice.

Hvad er forskellen på en almindelig saftpresser og en slow juicer ?

Hvis vi skal sammenligne en almindelig saftpresser med en slow juicer, så er her et par af de vigtigste forskelle.

Saftpresser:

Saftpresser fra KenwoodEn typisk saftpresser kører med 10-20.000 omdrejninger i minuttet.

Den centrifugerer og flår saften ud af frugterne og grøntsagerne, ilter det grundigt (og med iltningen ødelægges en del af smagen og vitaminerne).

Saftpresseren efterlader til sidst et tykt lag skum over et tyndt lag saft.

Du har dog en fordel i en almindelig saftpresser i prisen som ligger noget lavere endnu i forhold til de noget dyrere slow juicere.

En almindelig saftpresser larmer også en del mere end en slow juicer, så det kan være svært at tale sammen mens den arbejder.

Slow juicer:

Hurom Slow juicerEn slow juicer presser støt og roligt saften ud af frugterne og grøntsagerne, og med 80 omdrejninger i minuttet presser den hver en dråbe og hver en vitamin ud af frugten eller grøntsagen uden at ilte det.

Hvilket betyder at du beholder smagen fra de frugter og grøntsager som du laver juicen af, samt beholder mange flere vitaminer grundet den manglende iltning af juicen i maskinen.

Vitaminerne bevares meget bedre ved at bruge HUROM-juiceren, da du begrænser iltningen betydeligt.

Specielt C- og E-vitaminer bevares optimalt, men også B2-, B12-vitaminer samt Folinsyre bevares bedre. Disse kan tage skade af den hårde behandling, som en centrifugering er i en almindelig saftpresser.

Slow Juicere til mellem 2000 kr. og 3000 kr.

(Pssst… Domotech giver fri fragt ved køb over 500 kr.)

Lav nu bare den juice

Ovenstående skal selvfølgelig ikke forstås som om at almindelige saftpressere er ubrugelige. Overhovedet ikke. Men vi forklarer sådan set bare de store fordele der er ved at betale mere for en slow juicer maskine.

Rigtigt mange bruger almindelige saftpressere, og du kan sagtens få en smagfuld juice ud af en almindelig saftpresser, men skal du have den fulde effekt af juicen, så kræver det at du drikker juicen du har lavet i en almindelig saftpresser lige når du har lavet den.

Med en slow juicer kan du opbevare juicen i en lufttæt flaske i et par dage, uden at den mister effekten af vitaminer osv. Men det allervigtigste er den effekt som juice har på din krop.

Du kan få et meget bedre liv ved at drikke hjemmelavet juice hver dag, du sover bedre, og du får meget mere energi af det. Desuden får du en meget blødere og finere hud som en af de gode effekter ved at drikke hjemmelavet juice.

Den ultimative guide til at vælge din nye juice maskine

Juice guide
(Besøgt 3.011 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, , , , ,

Comments (2)

 • Avatar

  kenneth

  |

  BARE ET SPØRGSMÅL JEG ER (selv den lykkelige) EJER (af en juicemaskine nærmer betegnet den yderst til højre i øverste række med 3 modeller) MEN UNDRES OVER HVORFOR DER (på overfladen af juicen) DANNER SIG ET SKUMLAG (som efter nogle dage gære så juicen smager surt og til sidst må kasseres) HVAD KAN MAN GØRE VED DET

  Reply

  • Avatar

   Juicekuren

   |

   Hej Kenneth
   Tak for dit spørgsmål.

   Den mest sandsynlige mulighed er, at det er luft, som kommer i juicen. Det kan nemlig være med til at danne et skumlag. Du kan prøve at anskaffe dig nogle lufttætte beholdere til din juice for at se, om det kan afhjælpe problemet.
   Husk at juice også højest bør opbevares i omkring 48 timer alt efter maskinen. Det kan du se mere om her: https://www.juicekuren.dk/saadan-kommer-du-i-gang-med-friskpresset-juice/
   Kig under afsnittet “Tips til opbevaring af din friskpressede juice”

   Hvis du får skum lige efter du har presset din juice kan du prøve at si den. Og hvis du vil drikke den direkte, så prøv med et sugerør for at se om det hjælper.
   Håber du kan bruge svaret.

   De bedste hilsner – Juicekuren

   Reply

Skriv en kommentar