50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Slankekur der virker

Slankekur der virker – Se hvorfor

Ønsker du dig et varigt vægttab, og leder du efter en slankekur der virker. Så kan en periode med hjemmelavet juice være vejen til et pænt vægttab på forholdsvis kort tid.

du skal blot huske på, at jo hurtigere du taber dig, jo hurtigere kan du tage det tabte på igen, når du begynder på “normal” kost efter at have været på en juice kur i en periode.

Vælger du at tabe dig ved at lave din egen hjemmelavede juice, så anbefaler vi at du tager en tur til din læge og får et helbreds tjek. Hvis du altså har nogle skavanker i form af for højt blodtryk, dårligt hjerte, og andre ting i den retning.

Men husk, dette er en slankekur der virker.

>> Få inspiration til gode juicemaskiner her <<

slankekur der virker

Dette er blot et godt råd, da du og din krop vil blive udsat for en udrensning, hvilket vi som mennesker kan reagere forskelligt på.

Mange mennesker der ønsker vægttab leder efter en slankekur der virker. Det er faktisk meget enkelt hvis du ønsker at tabe dig, så skal du faktisk bare indtage færre kalorier end du bruger på en dag. Meget simpelt, ikke?

Men… da dette kan være svært for mange mennesker, så er det altid rart at have en plan for hvordan du taber dig, og altså finder en slankekur der virker for dig.

Vi har her på siden en masse forslag til hvilken juicepresser, saftpresser, juicemaskine, slow juicer, ja, kald dem hvad du vil, men ihvertfald kan du læse om hvilke maskiner til at lave juice som vi anbefaler.

Du kan også søge inspiration i alle vores juiceopskrifter her på siden.

Bestil e-bog med 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app – klik her

Det gode ved en juicekur

Vælger du at gå på juicekur, og altså leve af hjemmelavet juice i en periode. Så skal du være forberedt på flere ting. Du kan opleve at få “tynd mave”, dårlige ånde, samt lidt svimmelhed i starten af de første dage hvor du udelukkende lever af din hjemmelavede juice.

Det er meget normalt, da f.eks. dårlige ånde kommer af forbrænding af kalorier i din krop.

>> Trin for trin guide til en juice kur <<

Hvad denne process mere nøjagtigt hedder og hvad der helt nøjagtigt sker. Kan du prøve at søge efter på Google. Du vil ret hurtigt opleve at du får mere energi.

Sover meget bedre og tungere om natten. Og så får du en dejlig let følelse i maven, der gør dig rigtigt godt tilpas. Dette er jo nogle dejlige effekter af denne form for slankekur.

Hvor lang tid skal du leve af juice?

Det kan være en svær tid at komme igennem de første 10 dage. Men herefter vil du opleve at din krop har vænnet sig til kun at indtage juice. Og så begynder kiloene ellers at rasle af din krop.

Hvis du er i en periode af dit liv hvor der er mange udfordringer rent følelsesmæssigt. Så er det ikke sikkert at du skal vælge en særlig lang periode at gøre dette på. Men du kan faktisk opleve en overraskende hurtig virkning, allerede efter at have været i gang med juice i få dage.

>> Køb 50 juiceopskrifter som PDF eller mobil app her <<

Første gang kan du jo forsøge dig i 3 dage, og se hvordan det går og om du har oplevet en forandring i din krop. Samt et evt. vægttab.

Du skal regne med at de første par dage går med udrensning af din krop

Og at dette kan have en smule bivirkninger som før skrevet, i form af svimmelhed, dårlige ånde og en anderledes afføring. men det er en slankekur der virker.

Hvordan holder jeg motivationen på slankekuren?

Slankekur der virker er jo et meget brugt udtryk, og populært i daglig tale. Men i bund og grund burde vi kalde det for en kostomlægning og for mange mennesker, en ændring i livsstilen.

For mange mennesker er indtagelse af mad en vigtig del af deres livsstil, hvis man godt kan lide at tage på café eller at gå ud at spise. For så vil du opleve at i den periode du er på juice kur.

Så kan du ikke indtage de samme ting som du før har gjort på disse steder, ihvertfald ikke hvis du gerne vil tabe dig, og du gerne vil opleve en slankekur der virker.

>> 5 tips til at holde vægten nede efter en juice kur <<

Mange mennesker mangler også motivation til at tabe sig. Men tag et kig i spejlet, og se om det kan give dig motivation. Syntes du at maven er for stor?

Eller er der andre steder på kroppen hvor det hele hænger i fedt depoter, så burde det jo være motivation i sig selv. Men… den bedste motivation du kan ønske dig er, når du ser et vægttab.

Enten når du stiller dig op på din badevægt, eller når du kan se forandringer på din krop i spejlet. Dét giver motivation!

En anden god motivation er, når dine omgivelser ser at du bliver mindre og har tabt dig. Og fortæller dig at de kan se en forandring. Det er også en dejlig motivation. Og en ting der er rigtigt godt for selvværdet. Og en skøn bivirkning af dette er at dit humør forandrer sig til det bedre og du bliver en gladere person.

Dette er vores forslag til en slankekur der virker. Så se du nu bare at få bestilt den juicemaskine i en fart og kom i gang med at juice dig slankere og sundere. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med dit vægttab, for du bliver så lækker når du har tabt dig.

(Besøgt 3.747 gange, 1 besøg i dag)

Tags:, ,

Skriv en kommentar